Badkamers

Droomt u van een magnifieke badkamer met alles erop en eraan? Een luxueus ligbad, een ruime regendouche of een badkamermeubel op maat? Wij richten uw nieuwe badkamer in tot een pareltje, waar u helemaal tot rust komt. 

De eerste schets, de afbraakwerken, de plaatsing van de kranen, het laatste likje verf … Paulus Maatwerk engageert zich met passie en precisie voor uw volledige badkamerrenovatie in de ruime regio rond Leuven.

badkamer vrijstaand bad Riho

Badkamer ontwerpen van A tot Z

De badkamer is dé plek bij uitstek waar u de dag aanvat en afsluit. Dat vraagt om een mooie mix van stijl en comfort! Een vrijstaand bad, een royale inloopdouche, een marmeren wastafelmeubel, zwarte kranen … We schuiven met u aan tafel, brengen uw interieurwensen in kaart en vertalen ze naar een uniek badkamerontwerp, dat zit als gegoten. Onze missie? Verrassen en verwonderen met puur vakmanschap, zodat u 100 % kan genieten na de renovatie van uw badkamer. 

Badkamer renovatie spiegel vrijstaand bad Leuven Tienen Lovenjoel

Badkamer plaatsen tot op de millimeter 

Paulus Maatwerk komt in actie om uw badkamerrenovatie te coördineren, realiseren en perfectioneren. Een binnenmuur verzetten? Een nieuwe vloer leggen? Uw badkamerwanden betegelen? Ons team van ervaren vakmensen kent zijn stiel tot in de puntjes. Dankzij een doordacht vooropgestelde planning kunnen wij uw volledige badkamer inrichten op gemiddeld drie weken tijd. We gaan beredeneerd te werk en leveren onberispelijke kwaliteit af. 


Uw badkamer verbouwen? Een professional inschakelen voor uw nieuwe badkamer?

Zin in meer? Paulus Maatwerk is naast maatkeukens ook gespecialiseerd in maatkeukens en maatkasten. Contacteer ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x