1 februari 2021

Badkamertrends voor 2021

Badkamertrends voor 2021

Zoek je inspiratie voor je nieuwe badkamer? Wij lijsten onze trends voor 2021 hier op.

Go green

De botannical trend is al enkele jaren populair voor huiskamers en trekt nu ook door naar de badkamer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een grote plant als eyecatcher maar je kan deze trend ook doortrekken op andere manieren. We zien heel wat knappe designs met donkergroene wandtegels of olijfkleurige kasten. Echte durvers gaan voor een felgroene wastafel! Vrijstaand bad 

Terug van weggeweest: het vrijstaand bad! Deze tijdloze klassieker geeft je badkamer een instant luxe gevoel. De mogelijkheden zijn eindeloos: strak en modern of retro met 4 pootjes? Jij kiest! 


Hout in je badkamer

De tijd dat je in een badkamer enkel voor ( natuur)steen koos is voorbij. Ook hout is aan een opmars bezig in de badkamer. Visgraat op de vloer of moderne houten accenten? Het zorgt voor een warm gevoel waardoor je badkamer een ontspannende oase wordt. Belangrijk is hier wel om je goed te laten adviseren bij het plaatsen van hout in een vochtige ruimte, je wil natuurlijk schimmelproblemen vermijden. 


bron: www.vtwonen.nl


Metallook

De zwarte kranen van de afgelopen jaren zijn nog steeds trendy, maar alle metaalkleuren zijn momenteel in trek. Het klassieke chroom is nooit weggeweest maar ook goud en koper winnen terrein. En waarom kiezen? Dat hoeft zelfs niet meer! De nieuwe trend is nu een 'mix en match' met verschillende metalen. 

Uw badkamer verbouwen? Een professional inschakelen voor uw nieuwe badkamer?

Boek een kennismakingsgesprek

Onze werkwijze


Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten.


Badkamertrends voor 2021

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x