Ervaring van onze klanten

Hieronder een greep aan wat onze klanten over ons zeggen. 

star
star
star
star
star

Wij wilden onze badkamer volledig vernieuwen. Deze opdracht was niet eenvoudig: de oppervlakte is niet zo groot en de badkamer ligt in het schuine dak. Na een aantal omzwervingen langs grote badkamerbedrijven die ons geen mooie oplossing konden bieden, kwamen we bij de firma Paulus Maatwerk terecht. Vanaf het eerste contact met Jelle hadden we een goed gevoel bij deze firma. Jelle nam uitgebreid de tijd om goed naar onze wensen te luisteren. Hij zette deze wensen om naar een badkamer op maat mét grote douche onder het schuine dak. Van tevoren kregen we een mooie uitprint van hoe alles er zou gaan uitzien. We keken vol vertrouwen uit naar de uitvoering. Daarvoor had Sam de touwtjes in handen. De onderaannemers volgden elkaar mooi op. We hadden zelf geen zorgen, alles werd mooi geregeld voor ons door Jelle en Sam. We wisten van tevoren wie we wanneer over de vloer hadden. Ondanks de Corona-zomer verliep alles vrij vlot. De ruimtes waardoor het puin naar buiten moest, werden zorgvuldig afgeplakt. Elke avond werd de werf proper achtergelaten. We hadden niet meer overlast dan strikt noodzakelijk. Alles gebeurde met veel vakmanschap en zorg. Nu genieten we al meer dan drie maand van een totaal vernieuwde badkamer, met een douche waarin een bankje werd geïntegreerd (voor onze oude dag), een hangtoilet, dubbele lavabo, heel veel bergruimte én nog plaats voor onze wasmachine en droogkast. Wij zijn erg blij met de service van Jelle en Sam. Deze mannen combineren kennis en vakmanschap met een luisterend oor en een werkelijke bekommernis om de klanten tevreden te stellen en mooi werk af te leveren. Wij bevelen hen warm aan!

Lut

format_quote
star
star
star
star
star

Paulus maatwerk slaagde erin om een krappe ruimte van amper 5m2 om te toveren tot een luxueuze badkamer met alle comfort en een groot ruimtegevoel. De mogelijkheden waren eindeloos. Voor al onze vragen werd er gezocht naar het gepaste materiaal of de juiste oplossing. Na 2 jaar is de badkamer nog steeds in perfecte staat en genieten we nog elke dag van het mooie resultaat.

Michael

format_quote
star
star
star
star
star

Vorig jaar hebben ze bij ons de badkamer en keuken volledig komen renoveren. Bij de eerste ontmoeting hebben we een budget afgesproken en heeft Jelle in samenspraak met ons de indeling dan de keuken en badkamer optimaal benut,, het zijn vrij kleine ruimtes. Alles is heel professioneel verlopen, helemaal niet opdringerig, wij moesten er akkoord mee zijn anders ging het niet door. Er werd altijd naar onze mening geluisterd. Top team Bedankt voor alles

Matthias

format_quote
star
star
star
star
star

We zijn heel gelukkig met onze op maat vorm gegeven badkamer. Het resultaat overtreft onze verwachtingen! Dikke merci aan Paulus Maatwerk en alle medewerkers.

Lut

format_quote
star
star
star
star
star

Dankzij Paulus Maatwerk werd een droom werkelijkheid : een prachtige badkamer! Na 32 jaar was mijn badkamer dringend toe aan vervanging. Ik had zelf heel wat ideeën en ging hier en daar mijn licht opsteken. Nergens vond ik een firma die kon voldoen aan al mijn verwachtingen. Toen kwam ik ‘surfend op het internet’ firma Paulus tegen. Notabene waren de zaakvoerders nog oud-leerlingen ! Onmiddellijk had ik er een goed gevoel bij. Er werd geluisterd naar mijn vragen en verwachtingen (die best wel kritisch waren) waarmee echt rekening werd gehouden en er werden mooie alternatieven voorgesteld indien iets niet leek te lukken. Dit werd allemaal in vorm gegoten. Ik had vooraf ook een zicht (met beeld) over hoe mijn badkamer er zou uitzien. De oude badkamer moest helemaal ‘gestript’ worden. De op maat gemaakte wandkast is een juweeltje en vormt met de rest een prachtig geheel. De gestelde termijn voor de uitvoering van de werken -in deze toch wel rare coronatijden- verliep ook volgens plan. Ik heb steeds alles kunnen bespreken, vragen kunnen stellen, bezorgdheden kunnen verwoorden en telkens werd met alles rekening gehouden, of werd er in overleg een oplossing voor gevonden. Uiteindelijk geniet ik nu van een zeer mooi afgewerkte badkamer waar ik zeer fier op ben. Dankjewel Jelle en Sam voor jullie professionele aanpak. Klanten tevreden stellen, een mooie afwerking en correctheid staan hoog in jullie vaandel en dat siert jullie. Ik wens jullie nog veel andere tevreden klanten en een fijne samenwerking in de toekomst.

Brigitte

format_quote
star
star
star
star
star

Ondanks beperkte, kleine keukenruimte toch een optimale benutting en indeling bekomen dankzij goede tips en suggesties. Materiaalkeuze mogelijk in vergelijk prijs/kwaliteit. Alles kon goed besproken worden . Vlotte samenwerking , en uitvoering volgens plan en data. Bedankt, hilde

Hilde

format_quote
star
star
star
star
star

Wij hebben Maatwerk Paulus ingeschakeld voor de renovatie van de badkamer in een woning die wij aangekocht hebben en waar wij ondertussen wonen. De kleine badkamer was een echte uitdaging. Maatwerk Paulus heeft die uitdaging ter harte genomen. We hebben vandaag in een heel kleine ruimte een douche met openklapbare deuren, een hangtoilet met daarboven nog wat bergruimte en een wastafel met 2 lavabo's met daaronder nog een meubel (op maat) met 3 schuiven. Ruimte maximaal benut en de 'look' mag er absoluut zijn! Bedankt!

Carine

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x