Maatkasten

Maatkasten plaatsen die perfect overvloeien in uw interieur? De vroegere kinderkamer omvormen tot een prachtige dressing op maatIngebouwde kasten die elke centimeter van uw woonst optimaal benutten? Opbergen en organiseren doet u in stijl dankzij Paulus Maatwerk. 

Paulus Maatwerk levert kwaliteit van de bovenste plank in de ruime regio rond Leuven. Wij voorzien u van kasten op maat met karakter en een creatieve touch.


Kasten maken voor elke kamer

Een vestiaire in de hal, een kast onder een schuin dak, een boekenkast voor uw literaire verzameling, een statige dressoir … Kasten zijn er in alle vormen, maten én materialen. Daarom voorziet Paulus Maatwerk u van een opbergoplossing die precies bij u past. Houdt u van een strak en simpel design? Glazen schuifdeuren of ledverlichting in de kasten? Wij ontwerpen, produceren en plaatsen uw kasten op maat, volledig afgestemd op uw behoeften en budget. Goed voor een instant thuisgevoel!

Open dressing walk in closet  op maat met maatkasten tot plafondDressings plaatsen met precisie 

Millimeterwerk is onze standaard. Daarom zetten we iedere stap in het realisatieproces met buitengewoon oog voor detail. Ruimtes worden vakkundig opgemeten, uw ontwerp wordt tot in het kleinste hoekje uitgewerkt. Geen vierkante centimeter gaat verloren! Onze professionele plaatsers zijn meesters in hun vak en monteren uw kasten op maat zorgvuldig, zodat ze naadloos opgaan in uw interieur. 

Kast op maat laten maken? Een dressinghalkast of maatkasten voor de zolder?

bureaukasten op maat halkast tot plafond


Zin in meer? Paulus Maatwerk is naast maatkeukens ook gespecialiseerd in badkamers op maat en maatkeukens. Contacteer ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x