Dzignstone Solid Surface

Wat is Solid Surface?

Solid Surface is tot in de kern gekleurd, het materiaal is robuust, krasbestendig en is toch een warm aanvoelend materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Onze unieke product samenstelling zorgt voor een luxe matte look en feel. Door toevoeging van natuurlijke pigmenten is Solid Surface in verschillende kleuren en tinten te vervaardigen. Dzignstone is bestand tegen verschillende fysische invloeden en zijn oppervlak is volledig ondoordringbaar. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor interieurs waar hygiëne en strak design belangrijk zijn.

Waarom Dzignstone?

Dzignstone is de enige fabrikant in België die wandpanelen giet in Solid Surface. 

 

  • Kleine beschadigingen zijn gemakkelijk te herstellen omdat de wandpanelen bestaan uit een uniek gietmateriaal dat in massa gekleurd is.
  • Je hebt quasi geen voegen én het materiaal zelf is antibacterieel waardoor het zeer gemakkelijk is in onderhoud.
  • Je kan de wandpanelen combineren met een Solid Surface douchebak in hetzelfde materiaal wat een luxueuze uitstraling geeft.
  • De panelen kunnen horizontaal gekoppeld worden met onze solid connect verlijmingstechniek. Dit zorgt voor een naad met een minimale visibiliteit en een 100% waterdichte verbinding.
  • Het materiaal is makkelijk te verwerken en te plaatsen.Boek een kennismakingsgesprek

Onze werkwijze


Zin in meer? Paulus Maatwerk is naast badkamers op maat ook gespecialiseerd in maatkasten en maatkeukens. Contacteer ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten.


Dzignstone Solid Surface

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x