Over ons

Focussen van elektro naar interieur …

Paulus Maatwerk is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Bijna dertig jaar lang was Paulus Elektro een gerenommeerde elektrozaak in Kessel-Lo, maar in 2017 kozen de twee broers resoluut voor een nieuwe koers. Sam liep over van de technische kennis, terwijl Jelle zich interesseerde voor interieurvormgeving. Een gouden combinatie om straffe interieurprojecten te realiseren! Paulus Maatwerk werd gelanceerd en schoot meteen stevig uit de startblokken. Samen leggen ze zich toe op keuken- en badkamerrenovaties op maat. 

Elektrozaak te Kessel-Lo waar keukentoestellen verkocht werdenPaulus elektriciteitswerken

Verbouwen van start tot stop …

Een keukenrenovatie, een nieuwe badkamer of een stevige set maatkasten? Als allround partner nemen wij al uw verbouwzorgen uit handen: van de eerste ruwe schets tot de laatste plint. Iedere fase van het renovatieproces wordt met evenveel zorg en specifieke technische kennis doorlopen. Leidingen leggen, gyproc plaatsen, muren schilderen, de werf opruimen … Geen verzameling aan contactpersonen, maar een vast aanspreekpunt dat alle werken moeiteloos in goede banen leidt. 

“We combineren een uitvoerige voorbereiding met een hyperbekwame installatie. Zo streven we steeds naar een verbluffend resultaat. ” – Jelle Paulus, zaakvoerder Paulus Maatwerk

Afwerken tot het kleinste hoekje …

Uw thuis is uw gezellige cocon, uw veilige haven, de plek waar u zich écht goed voelt. Ons doel? Een interieur op maat creëren, dat perfect past in dat plaatje. Daarom is uw woonvisie steeds ons uitgangspunt. We denken met u mee, bewegen binnen uw smakenpalet en bouwen de brug naar een elegant interieurconcept. Ons vakmanschap staat als een huis: we gaan nauwgezet te werk en perfectioneren uw ruimtes tot u 100 % tevreden bent.

Uw keuken ontwerpen? De inrichting van uw badkamer overlaten aan een professional?

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x