Badkamer Korbeek-lo

Hier renoveerden we een badkamer in houtskeletbouw onder een schuin dak. Dankzij maatwerk kan je zo de ruimte optimaal benutten. We gebruikten hier Solid surface als wand en bad bekleding, ook het werkblad werd hierin gemaakt wat een vloeiend geheel maakt. Daaronder plaatsen we kasten op maat met gelakte fronten.

Badkamer Leuven

Voor deze "en suite " mochten we gebruik maken van hoogwaardige Solidsurface wandpanelen van Dzignstone. De fronten van het meubel zijn in Fenix laminaat Bianco Male. een spoeltafel van Duravit matzwart kraanwerk van Treemme, een douchebak van Novellini met bijpassende douchedeur. Deze badkamer is een type voorbeeld van Less is more.

Meer foto's

Keuken Leuven

In dit prachtig rijhuis in de historische binnenstad van Leuven mochten wij deze matzwarte keuken instaleren. Fronten afgewerkt in Fenix Laminaat. Matzwarte toestellen van Atag. Werkblad in composiet Caesarstone Empira White. Spoeltafel en kraan van Franke. Maatwerk door onszelf uiteraard!

Meer foto's

Schoenenkast Pellenberg

Voor dit project zocht de klant naar een oplossing voor de hoop schoenen in hun inkomhall. Ons antwoord was deze stijlvolle oplossing in Fenix laminaat Bianco Kos, kwaliteitsvol beslag van Hettich en let vooral op de verfijnde greeplijst bovenaan de kast.

Meer foto's

Keuken Gingelom

Als basis gebruikten we het ontwerp van de binnenhuisarchitect. Hierop werkten we verder tot het plaatsje volledig klopte en alle lijnen een mooi geheel vormden. Er werd gewerkt met een dikfineer in natuur eik voor de fronten en zichtzijden. De toestellen zijn van Siemens en voor de spoeltafel en kraan gingen we aankloppen bij Franke. Het werkblad is in Belgian Blue composiet op maat gesneden ene verwerkt door onze partner Jetstone. De eyecatcher van deze keuken is het zwart gelakte stalen binnenvenster dat vervaardigd werd in het atelier van Arne swings. Op een beperkte ruimte konden we toch veel kastruimte creëren, door de kasten tot aan het plafond kan de klant voorgoed van alle stofnesten afscheid nemen. We zijn trots op dit project.

Meer foto's

Badkamer Pellenberg

Voor deze compacte badkamer en douchekamer hebben we gewerkt met maatkasten om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te vullen en alles naadloos op elkaar te laten aansluiten. Er werd gevraagd naar zo veel mogelijk bergruimte. Om aan deze voorwaarde te voldoen hebben we gewerkt met een kast boven het spoelsysteem van de hang-wc en in plaats van een zwevend meubel werd er een extra lade onderaan het lavabo meubel voorzien met een lage watervaste plint. Om alles een geheel te laten vormen werd als spatwand, de betegeling op de juiste hoogte doorgetrokken tot onder de kastjes. Het geheel werd geaccentueerd met een prachtige rode Vasco radiator. In de douchekamer werd er gewerkt met een Dizignstone doucheplaat en naadloze panelen, een handige nis en zwarte inbouwdouche combinatie. De doucheschuifdeur werd op maat gezet van het schuine dak en sluit met zijn zwarte kleur mooi aan bij het kraanwerk.

Meer foto's

Badkamer Kessel-lo

In deze badkamer werd er gekozen voor wandtegels Revoir Paris Atelier Turqoise gevoegd met Mapei Kerapoxy voegsel kleur 176 Green-Grey. Het kraanwerk komt van Grohe kleur supersteel. Een werkblad in composiet met een onderbouwspoeltafel van Duravit, mooi afgerond volgens de kromming van de muur. En voor een gezellige warmte in het tussenseizoen werd een infra-rood paneel geïnstalleerd tegen het plafond.

Meer foto's

Badkamer Oud-Heverlee

De vraag van de klant was een onderhoudsvriendelijke badkamer waarbij het geheel klopte. Materialen die bij elkaar passen en een leuke inrichting waarbij we met de muur in T vorm de ruimte handig konden invullen. Dankzij slim maatwerk konden we voldoende plaats creëren voor een inloopdouche, ligbad, wc en dubbele spoeltafel, dit met de nodige privacy.

Meer foto's

Badkamer Kessel-Lo

De vraag van de klant was om meer bergruimte te creëren. De verwarmingsketel is mee weggeborgen in het op maat gemaakte meubel in hoogglans wit laminaat en eik-fineer voor de lades. Een stijlvolle badkamer met inloopdouche en zitbankje in hetzelfde solid surface materiaal als het aanrecht met dubbele spoeltafel. Ook de douchedeur werd speciaal op maat gemaakt om zo de ruimte optimaal te benutten.

Meer foto's

Badkamer Lovenjoel

Op vraag van de kindjes van deze klant werd er een bad bijgeplaatst in de badkamer. Ook de betegeling werd aangepakt en afgewerkt met een mooi mozaiek accent op de ombouw van de hangwc. Er werd gekozen voor een ruime afgesloten douche, zodat na het douchen de badkamer geen zwembad wordt. Hier plaatsten we ook een fluisterstille ventilatie en een elektrische bijverwarming aan het plafond met geïntegreerde LED verlichting.

Meer foto's

Badkamerrenovatie Leuven

Een inloopdouche is nog steeds erg erg populair. Hier werd gekozen voor een solid surface naadloze douche. De geïntegreerde ledverlichting rond de spiegel zorgen voor een luxe hotelgevoel.

Meer foto's

Keukenrenovatie Veltem

Voor deze renovatie koos onze klant voor een prachtig composiet werkblad. De spatwand is een echte eyecatcher dankzij de trendy wandtegels van Revoir Paris ( kleur: marine blue).

Meer foto's

Badkamerrenovatie Lubbeek

Ook voor technische uitdagingen ben je bij Paulus Maatwerk aan het juiste adres. Voor deze klant in Lubbeek maakten we een douchedeur volledig op maat onder het schuine dak. Zo wordt de ruimte optimaal benut. Deze badkamer is ook 'future proof'. Dankzij het ingebouwde douchezitje kan je op termijn ook zittend douchen. Klik op de foto's om deze renovatie te bewonderen.

Meer foto's

Keuken en badkamerrenovatie rijwoning Heverlee

In deze woning werd zowel de keuken als de badkamer aangepakt. Voor de keuken werd geopteerd voor een moderne kastenwand en bij het kookgedeelte werden extra grote lades gemaakt. Zo benut je ook in kleinere ruimtes de beschikbare oppervlakte optimaal en creëer je een open loftgevoel. In de badkamer werd dit loftgevoel doorgetrokken met een grote open badkamer met dubbele douche en vrijstaand bad

Meer foto's

TV-meubel op maat in Kessel-Lo

Een prachtig TV-meubel op maat voor een klant te Kessel-Lo. Kleuren en materialen volledig aan te passen

Meer foto's

Badkamer Kessel-Lo

Ondanks de beperkte oppervlakte van 5 m2 krijg je in deze mooie donkere badkamer een luxueus gevoel van ruimte. In kleinere ruimtes is maatwerk een enorm voordeel omdat je elke cm optimaal kan benutten.

Meer foto's

Keukenrenovatie Leuven

In Leuven maakten we van de keuken een echte eyecatcher dankzij de trendy rode kleur. De combinatie van een kastenwand met een kookeiland zorgt voor een open gevoel met de rest van de woonruimte.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x